34 vierkante meter blijheid

Posted on zaterdag. 5 november 2011

6


“Ergens hier ver vandaan waar paddestoelen…”

Paddestoelen

Paddestoelen inclusief beestjes. Ze stonden echt overal rondom het huisje!

In het nog-niet-zo-heel-diepe zuiden van het land, zo ergens tussen Venlo en Roermond, betrokken TW, Baardmans en ik maandag rond een uur of vier een klein huisje en hadden daar vier heerlijke dagen. Vervuld van kersenvlaai, appeltaart, latte macchiato, zonneschijn en intense Levensvreugd darden we in en rond het huisje, in het bos en aaiden geitjes in/bij de kinderboerderij. TW en Baardmans zwommen in het subtropisch zwemparadijs dat echt ontzettend subtropisch en chloorderig bleek, wat helemaal niet erg was want zelden zagen we TW blijer.

Roermond is imposant, zoals Baardmans zei: “Het is een soort Haarlem. Maar dan anders.” wat nogal sullig klinkt, maar wel heel goed illustreert hoe wij de stad vonden. Ik kocht er ook de H&M leeg voor TW. Later in het huisje bleek dat ons kleine meneertje heeft besloten een maat van de Hennes over te slaan. 74? da’s voor baby’s. Tijdens dat leegkopen dronk Baardmans koffie bij Bakker Bart (die is groot daar!) en charmeerde TW het winkelmeisje.

Roermond

Beroerde foto van een enorme kerk in Roermond

Charmeren is echt iets dat TW prima onder de knie heeft. In het zwembad is hij namelijk binnen de kortste keren omringd door peuter- en kleutermeisjes. Baardmans trouwens door hun moeders die een harige man met een kjoetsige baby blijkbaar wel zien zitten. Twee (!) waren zichtbaar teleurgesteld toen die vreemde troel die in haar spijkerbroek peentjes zat te zweten de dreumes aanpakte met een handdoek en de baardige blijkbaar-niet-alleenstaande-vader plat zoende.

Zwembad

Disclaimer: Het been in deze actiefoto hoort bij geen van de mensen over wie dit blog gaat.

Verder is vier dagen kort. Erg kort. Net als je een beetje gewend bent dat je niet de hele tijd gespannen hoeft te zijn, moet je weer terug naar huis en in mijn geval meteen de volgende dag aan het werk. Wat ook zo heel erg niet was, want ik werd vergezeld door @schildpad die naast Een Wol ook Levensvreugd meebracht en Pim en Pom leende. Ook dronken we warme chocomel.

choco

Like you do.

Advertenties