3m geluidsdempers

Posted on zondag. 25 september 2011

10


Ook al was het een enorme bende in huis, ik kreeg het voor elkaar om de tassen te pakken, het campingbedje van zolder te trekken en op een redelijke tijd bij de Praxis te staan.
Doel: gehoorbeschermers

Normaalgesproken worden ze gedragen door mensen die in de bouw werken of erg van klussen houden. Ze houden het geluid van jekkerhamers, cirkelzagen en heien tegen en zorgen er voor dat je niet op je vierendertigste met een gehoorapparaat rondloopt.

Ze zien er uit als stevige, gele oorwarmers. We kochten ze voor TW die zaterdagavond naar zijn eerste concert ging. Baardmans, TW en ik togen in de auto naar het verre oosten – Enschede – en na aarbeienkwarktaart, gourmetten en heerlijke latte macchiato’s bond ik (een bijzonder vermoeide) TW op mijn buik en liepen we met @bvanhaastrecht en haar P. naar het Stationsplein. Het was er rustig, we settleden op een skateramp en wachtten rustig af tot Racoon opkwam.

TW sliep als een roos. Hij werd wakker omdat we te lang hadden stilgezeten. Een mooi moment om hem de gehoorbeschermers op te zetten. Hij vond het geen probleem. Toen Racoon begon, vond TW het allemaal prachtig. De lichten, de muziek en alle mensen om hem heen. Hij was alleen niet zo’n fan van de wietwalm, dus zijn we een stukje verderop gaan staan.

En we kwamen @Suusaa tegen! En dat was heel erg w00t ende yay.

Plus, een ‘rare treat’: een foto van TW met zijn beschermers, voor we vertrokken. In de tuin van B. en P.

TW met M3gehoorbeschermers

TW met M3gehoorbeschermers

Advertenties